Een verblijf op vakantieverblijfpark Duinenvallei is ideaal om u een deugddoend verblijf aan zee te bezorgen. Op ons klein en gezellig familiaal park staan vriendelijkheid, netheid en rust centraal. Gelegen langs de duinen met mooie wandelpaadjes, op 300 meter van de zee en brede dijk en op 1500 meter van domein Raversijde is het de ideale plaats om een dosis gezonde lucht op te snuiven.

Middelkerke met zijn mooie omgeving is een fiets- en wandelgebied bij uitstek. Tijdens het hoogseizoen zijn er dagelijks strandspelen, attrakties of andere belevenissen voor kinderen, ouders en grootouders. Ook buiten het seizoen valt er veel te beleven in Middelkerke. De vele themaweekenden, zoals het landbouwweekend, bierweekend, champagneweekend, ... zijn dan ook telkens topevenementen.

Het shoppingcenter met o.a. Colruyt, Brico, Aldi, Lidl, Brantano, JBC, Kruitvat en nog vele andere ligt op 600 meter van het terrein. Op wandelafstand kan je genieten van de vele gezellige tea-rooms, restaurants, terrassen en strandbars.

De uitbaters wonen op het park zelf en staan altijd paraat om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een fijne vakantie!

Sabine, Luc, Joeri en Dries